Utdeling av Knut J. Johnsens idrettspris

Postet av Thorleif Rustad den 25. Nov 2020


Tirsdag er turndag i Hofhallen. Tirsdag 24.november intet unntak. Det som var annerledes denne kvelden var at Hof ILs leder, Eira Weseth dukket opp. Med seg hadde hun Knut J. Johnsens idrettspris for 2020. Den skulle tildeles Benjamin Brynhildsen Bråto. 


Idrettsprisen tildeles engasjerte unge i Hof IL, og i år var det Benjamins tur til å motta prisen. Det var en svært overrasket ung mann som mottok prisen i form av et diplom og en sjekk på kr 5000,-
Det er hovedstyret i Hof IL som tildeler prisen årlig etter nominasjon fra gruppestyrene.

Fra styret i turngruppa kan vi lese følgende begrunnelse for nominasjonen:

Benjamin overtok på meget kort varsel våre Parkour-partier våren 2019, da vår daværende trener ble hardt skadd i en skiulykke.

Benjamin har stor kunnskap om parkour, som han på en meget god måte formidler til deltagerne. Hans fremgangsmåter og hans vesen gjør at både små og store trives på parkour-treningen. På kort tid økte deltagelsen på hans partier, en fremgang som fortsatte helt til vi ble stengt ned i mars. Spesielt hyggelig er det at ungdommene finner dette interessant.

Benjamin har i denne perioden også tatt flere kurs, bla. Sikringskurs trampett og Trener1.

Benjamin har ikke lang fartstid hos oss, men hans innsats har skaffet oss mange nye medlemmer, og han har fått barn og unge i aktivitet.

Turnstyret ønsker å nominere Benjamin for å vise at vi setter stor pris på hans innsats, og motivere til mange flere år som parkour-trener for oss.


Knut J. Johnsens idrettspris skal tildeles på Idrettens dag hvert år, når en verdig kandidat er nominert. I år ble dessverre Idrettens dag avlyst grunnet Korona-situasjonen. Det har lenge vært klart at Benjamin skulle få prisen. I samråd med turngruppa fant vi ut at siste trening før jul ville være en fin anledning til å tildele prisen.

Vi gratulerer så mye, og håper prisen vil være til inspirasjon for videre arbeid i turngruppa.


- Leder for Hof idrettslag, Eira Weseth deler ut prisen til Benjamin Brynhildsen Bråto. - Dette var siste treningsdag før jul. Tradisjonen tro dukket nissen også opp.


Klikk her for å lese om tidligere års vinnere og statutter for tildelingen.


0 Kommentar

Nytt lys i Bråtan

Postet av Thorleif Rustad den 12. Nov 2020


På vei ned "brattbakken" bak hoppbakken i Bråtan blir det veldig mørkt når en kjører på ski om vinteren. Det ønsket vi å gjøre noe med. 

Hof IL søkte derfor Sparebankstiftelsen DNB om støtte til å sette opp lysmaster. For ikke lenge siden mottok vi det gledelige svaret at vi ble tildelt 50000,- til prosjektet.

Noe av arbeidet er allerede gjort. Harald Weseth og Alf Åsberg har gravd ned kabel og satt ned fundament til stolpene. Vi håper å få på plass lysmastene så snart det lar seg gjøre. Foreløpig er det for bløtt i området til å komme inn med en lift. To stolper vil bli satt opp som vil gi bedre lys for langrennsløpere i lysløypa. Det vil også gi bedre lys ute på sletta for hopperne. 

Sparebankstiftelsen DNB deler ut midler som skaper et bedre nærmlijø for barn og unge. Har du et tiltak du brenner for, men mangler penger? Klikk på logoen, sjekk ut Sparebankstiftelsen, kanskje det er hjelp å få der:0 Kommentar

Nytt gulv i Hofhallen

Postet av Thorleif Rustad den 12. Nov 2020

I høst fikk vi den gledelige nyheten at gulvet i Hofhallen skal skiftes ut.

Holmestrand kommune mottok ekstra "Korona-midler" som var øremerket oppussing og renovering av kommunale bygg. Dermed vedtok kommunestyret at et av tiltakene som skulle gjennomføres var skifte av gulvet i Hofhallen. 

Spesielt for håndballspillerne som bruker hallen var dette en gledelig nyhet. 
Det er en kjennsgjerning i håndballkretsen at gulvet i Hofhallen har vært for glatt. Nå gleder vi oss til at fremtiden bringer oss et tryggere dekke å spille håndball og annen idrett på.

Holmestrand kommune har gitt oss beskjed om at arbeidet skal utføres i januar 2021. 

Hofhallen blir derfor stengt fra fredag 8.januar kl 15:00 til mandag 18.januar kl 07:00.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline