NÅ FYLLER VI HOFHALLEN!

Postet av Hof IL den 26. Sep 2021

Hurra! Endelig kom gla'meldingen. Bort med meter'n, avstandsmarkeringer, protokoller, registrering og antallsbegrensninger av publikum. Vi er veldig nærme en normal hverdag.

Det betyr at nå kan vi igjen fylle tribunene i Hofhallen for å se på spennende håndballkamper.

MEN HUSK: Er du syk holder du deg hjemme.

Her kan du lese hva idrettsforbundet skriver om gjenåpningen:
 Norsk idrett jubler for full gjenåpning (idrettsforbundet.no)

I tabellen under finner du oversikt over Hoflagenes hjemmekamper i høst. Gutter 14 laget fra Holmestrand har et stort innslag av våre Hof-gutter. Så her er det bare å møte opp i hallen og heie på Hof og Holmestrand!

VI SES I HOFHALLEN!

Oversikt over kamper i Hofhallen, endringen kan forekomme. Klikk på bildet for å gå til banedagboka.

Turngruppa trenger trenere

Postet av Hof IL den 23. Sep 2021

Turngruppa vår trenger nye trenere. Vi er redd for at deler av tilbudet vårt ikke kan fortsette dersom vi ikke får tak i trenere. Er du interessert, eller bare har spørsmål om hva det går ut på? Ta kontakt i dag - på epost eller telefon.

Kjenner du noen som kan være aktuelle? Tips de om oss!

Treningstider - høsten 2021

Postet av Hof IL den 7. Sep 2021

Endelig er trenerkabalen på plass. Vi starter opp i Hofhallen tirsdag 7.september med følgende treningstider:

kl.17.00-18.00 - 0-5 år foreldre og barn
kl.17.00-18.00 - 5-8 år
kl.19.00-20.00 - 9-11 år
kl.19.30- 21.00 - 12- 15 år

Ved endring i tidene vil du finne oppdaterte tider her:

Treningstider (hof-il.no)

Premier og utmerkelser på Årsmøtet i kveld!

Postet av Hof IL den 10. Mar 2020

Vår eminente sekretær, Thorleif Rustad, og Turngruppa's trener og styremedlem, Merete Smidsrød, fikk begge utmerkelse for sin innsats gjennom 10 år! 🎉

Merete Smidsrød mottok Grete og Johan Lysakers innsatspokal for 2019 🏆Hun mottok prisen for et godt arbeid i Turngruppa, ved å starte opp og drive gruppa for de aller minste, og sim styremedlem gjennom 10 år.🌹

Madelen Bringaker fra Turngruppa ble overrekt utmerkelse fra Vestfold Gymnastikk og Turnkrets.🏆
Hun mottok Instruktørenes Innsatspokal for 2019 for sitt flotte engasjement som trener og styremedlem gjennom mange år 🌹

Vi gratulerer og applauderer! 🎉👏

Torsdagsturen 2018

Postet av Hof IL den 28. Apr 2018

Vi fortsetter suksessen med Torsdagstur. Torsdager etter oppsatt program blir det toppturer.
Vi møtes for samkjøring fra Best kl 0945.

Ta med formiddagsmat og drikke.

Praktisk informasjon om hvor og når finner du her:

TORSDAGSTUREN 2018.pdf

Vi ses på tur!