Til alle våre medlemmer

Postet av Thorleif Rustad den 16. Mar 2020


Kjære medlem i Hof IL.

Det er en vanskelig tid for alle vi er inne i nå. Idretten som vi alle er så glad i er innstilt. Ingen trening i Hofhallen, ingen trening på Kunstgressbanen og ingen trening i ski og hoppgruppa. Håndballregionen har avsluttet alle kamper ut sesongen. Fotballens sesongstart står på vent. Det er mange skuffede barn og unge nå. De fleste av de ukentlige samlingspunktene er for tiden borte, og vi vet ikke hvor lenge det vil vare.

Det aller viktigste for oss alle nå er å hindre smittespredning. Der skal vi bidra!
Det er i tider som dette vi må stole på myndighetene og tro at de gjør de riktige tiltakene for å begrense spredningen av Covid-19. Da må vi alle følge de rådene som gis.

Når situasjonen er under kontroll og vi igjen kan ta fatt på idrettslig aktivitet er vi sikre på at alle våre dyktige trenere, oppmenn, ledere og øvrige tillitsvalgte igjen er klare for å ta fatt på det viktige arbeidet som gjøres for at alle som er glad i idretten sin igjen skal få drive med de de har mest lyst til.

All felles trening i Hof IL er innstilt så lenge myndighetene anbefaler det. Vi anmoder om at dette også respekteres på fritiden. Dette er ikke tiden for å samles i grupper på Kunstgressbanen. 
Vi henstiller foreldre til å snakke med barna om dette og bidra til å bekjempe smittespredning med færrest mulig kontaktpunkter.

Vi blir alle overlesset av informasjon om situasjonen fra alle kanter. Vår oppfordring er at man velger sine kilder med omhu. Ikke les alt som linkes og deles i sosiale medier. Ikke alt som legges ut er riktig informasjon. Vær kritisk til dine kilder, spesielt i disse tider. Søk informasjon fra seriøse og troverdige kilder som folkehelseinstituttet, idrettsforbundet og lokale myndigheter som Holmestrand kommune. Hold deg oppdatert i nyhetsbildet, men ikke la det ta overhånd. Kom deg ut i frisk luft og gå en tur, løp en tur eller tren på annet vis. Det er mye en kan gjøre uten å måtte samles i større grupper. 

Ta vare på hverandre, ta en telefon, send en melding og vær omtenksom overfor omgivelsene og dine medmennesker. 

Som helseminister Bent Høie sa det så fint i dag: "Denne tiden er tøff nok som den er, så kan vi ikke nå være litt runde i kantene med hverandre" 

Vi kommer sterkere tilbake når dette er over!

Hovedstyret i Hof idrettslag.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.