Arkiv


 • Klubbmesterskap 2024

  Klubbmesterskap 2024

  I vinter ble det avholdt klubbmesterskap for hopperne i Hof IL.  Resultater: Gutter 14 år og eldre: Klubbmester Ola Leikaas Bringaker, Nr 2 Markus Haga Glenne. Gutter 11-13: Klubbmester Ravn Jensen Aarøe.  Jenter: Klubbmester Aurora

  Les mer
 • Hoppskole tirsdag 27.02

  Hoppskole tirsdag 27.02

  Førstkommende tirsdag starter hoppskolen opp igjen. Klokka 18.00 i hoppbakkene ved Hof skole. Tilbudet er gratis for alle. Møt opp!

  Les mer
 • Last ned Intersports fordelsapp

  Last ned Intersports fordelsapp

  I forbindelse med at Intersport Holmestrand og Intersport nasjonalt forsterker klubbsatsningen ønsker de å komme i gang med et bedre system for rabatter, loggføring og fordeler for kunder.   Intersport har nå lansert en app

  Les mer
 • Årsmøte på Teams

  Årsmøte på Teams

  VELKOMMEN TIL DIGITALT ÅRSMØTE PÅ TEAMS - ONSDAG 24.MARS KL 18:30

  Les mer
 • Skigruppene er i gang

  Skigruppene er i gang

  Den etterlengtede snøen gir aktivitet i Skolebakken og i lysløypa i Bråtan.Hoppgruppa og langrennsgruppa er i gang med trening på nyåret. Med en meters avstand er det mulig og tillatt å trene utendørs med tanke på Korona-restriksjoner.Det er aktivit

  Les mer
 • Full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten

  Full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten

  Fra 1.august tillates konkurranser, cuper, stevner og seriespill for barne- og ungdomsidretten i Norge. Tillatelsen omfatter utøvere i aldersgruppen til og med 19 år, og vil også inkludere kontaktidretter. Det vil i første omgang tillates konkurranser innenfor samme idretts

  Les mer
 • Skidag lørdag 7.mars

  Skidag lørdag 7.mars

  Bli med på skidag!

  Les mer
 • Årsmøte mandag 9.mars

  Årsmøte mandag 9.mars

  Det er årsmøtetid.

  Les mer
 • Treningstider Hofhallen i høst

  Treningstider Hofhallen i høst

  Hvilke grupper og lag trener når i Hofhallen? Her finner du oversikten.

  Les mer
 • Rundet av hoppsesongen

  Rundet av hoppsesongen

  Vi har et lite, men aktivt hoppmiljø i Hof. Mandag kveld var det sesongavslutning i Skolebakken med premieutdeling og hyggelig samvær for både hoppere og foreldre.

  Les mer
 • ÅRSMØTE

  ÅRSMØTE

  Tirsdag 5.mars kl 1830 på Voldshagan klubbhus avholdes årsmøtet i Hof idrettslag.Det er felles årsmøte for Hovedstyret og gruppene.Årsmøtedokumentene finner du her:http://www.hof-il.no/p/25533/arsmoterEnkel bevertning.Velkommen!

  Les mer
 • Hærverk i Skolebakken

  Hærverk i Skolebakken

  I løpet av de siste dagene har det vært hærverk i dommertårnet i Skolebakken, idrettslagets fine hoppanlegg ved Hofhallen.

  Les mer
 • Hoppskolen starter mandag 11. februar

  Hoppskolen starter mandag 11. februar

  Det blir oppstart for gratis hoppskole i Skolebakken ved Hofhallen mandag 11. februar, kl. 18.00.

  Les mer
 • Pakketilbud - klubbtøy

  Pakketilbud - klubbtøy

  Vår samarbeidspartner Intersport Holmestrand har satt sammen et pakketilbud på klubbtøy.Du får nå Hof ILs jakke og bukse, en bag og t-skjorte ferdig trykt med Hof IL logo. To drikkeflasker følger også med.Pakkepris: 999,-  Prisen gjelder både junior og senior.

  Les mer
 • Rundet av vintersesongen

  Rundet av vintersesongen

  Hoppgruppa i Hof idrettslag har denne vinteren invitert til hoppskole i Skolebakken. Det har vært god oppslutning om tilbudet - og opptil ti unge hoppentusiaster har møtt opp på kurskveldene. Sven Erik Solberg og Svend Solberg har vært trenere – og flere foreldre har trofast stilt opp som bakkemanns

  Les mer
 • Solid av Elias i Solan Gundersen

  Solid av Elias i Solan Gundersen

  ​Årets Solan Gundersen-mesterskap gikk av stabelen på Alvdal i Østerdalen denne helga. Dette er NM for 12-14-åringer. Elias Rønningen fra Hof fikk en flott femteplass i tolvårsklassen. I laghoppingen ble det sjetteplass på den talentfulle skihopperen fra Hof og hans lagkamerater.

  Les mer
 • Stor interesse for hoppskole

  Stor interesse for hoppskole

  Hoppgruppa i Hof idrettslag har startet gratis hoppskole i Skolebakken ved kunstgressbanen. Første kveld var mandag denne uka, og rundt ti unge hoppinteresserte møtte opp. De fikk god veiledning av Sven Erik Solberg (bildet) og Svend Solberg.

  Les mer
 • Inviterer til gratis hoppskole

  Inviterer til gratis hoppskole

  Hoppgruppa i idrettslaget inviterer til gratis hoppskole for alle interesserte fra fem år og oppover. Første gang er mandag 15. januar, kl. 18.00. Deretter er hopping hver mandag fram til snøen forsvinner.

  Les mer
 • Nominerte til Vestfold Idrettsgalla 2017

  Nominerte til Vestfold Idrettsgalla 2017

  Hof IL har to nominasjoner til Vestfold Idrettsgalla 2017.

  Les mer
 • G-Sport Holmestrand inviterer til VIP-dager

  G-Sport Holmestrand inviterer til VIP-dager

  Torsdag 19. og fredag 20.oktober kan du gjøre gode handler på G-sport i Holmestrand. Hof IL er en av G-sport Holmestrands samarbeidspartnere. Som medlem i Hof IL får du disse dagene 25% rabatt. (Vilkår fremkommer på plakaten over) Se også egen plaka

  Les mer
 • Hoppgruppa på plass under Idrettens dag

  Hoppgruppa på plass under Idrettens dag

  Hoppgruppa i Hof idrettslag fikk vist seg fram under Idrettens dag i Hof i dag. Det var en jevn strøm med unger som fikk prøve seg på skihopping.

  Les mer
 • Idrettens dag

  Idrettens dag

  Første søndag i september holder vi tradisjonen tro og arrangerer Idrettens dag i og ved Hofhallen. Hof idrettslag stiller med aktiviteter fra alle våre syv grupper. Her er det mulig å få informasjon om våre tilbud og samtidig prøve aktivitetene. 

  Les mer
 • Trener med hoppkjendisene

  Trener med hoppkjendisene

  Denne uka er det storsamling i Midtstua i Oslo for skihopperne. Det er 215 deltakere, og blant disse er Elias Rønningen, Ole Flåten Grøthe og Åsmund Flåten Grøthe fra Hof idrettslag.

  Les mer
 • Avsluttet vintersesongen, venter på sommersesongen

  Avsluttet vintersesongen, venter på sommersesongen

  Hof idrettslag har ei lita, men svært aktiv hoppgruppe. Sist uke ble vintersesongen avsluttet med blant annet premier, pølser og brus i klubbhuset på Voldshagan.

  Les mer
 • Eneste hofsokning med hoppski i Vikersund

  Eneste hofsokning med hoppski i Vikersund

  Førsteklassingen Sebastian Brovold var eneste representant fra Hof idrettslag med hoppski under Raw Air i Vikersund sist helg. ​

  Les mer
 • Hopptreneren ble hedret

  Hopptreneren ble hedret

  Sven Erik Solberg (41) har vært trener for hoppinteresserte hofsokninger i 15 år. Han antar at han så langt har lært opp 40-50 barn og unge. For dette fikk han ildsjelene Grethe og Johan Lysakers hederspokal under Hof idrettslags årsmøte nylig.

  Les mer
 • Årsmøte - 8.mars

  Årsmøte - 8.mars

  Vi minner om felles årsmøte for Hovedstyret og våre syv grupper, onsdag 8.mars kl 1830 på Voldshagan klubbhus.Årsmøtedokumentene finner du her: ÅRSMØTEDOKUMENTERVelkommen!

  Les mer
 • Resultater fra Hofspretten 2017

  Resultater fra Hofspretten 2017

  Årets utgave av Hofspretten gikk 5. februar. Det var et trettitalls deltakere. På grunn av manglende snø i Hof ble arrangementet flyttet til Breimyrbakken i Botne. Resultatlista fra Hofspretten

  Les mer
 • Gull og sølv til Hof i Vikersundrennet

  Gull og sølv til Hof i Vikersundrennet

  ​I dag gikk Vikersundrennet av stabelen i hoppanlegget i Vikersund. Det ble gull i 14-årsklassen for Ole Flåten Grøthe og sølv i gutter 12 år for Elias Rønningen.

  Les mer
 • Årsmøte

  Årsmøte

  FELLES ÅRSMØTE FOR HOVEDSTYRET OG GRUPPENE Årsmøtet for hovedstyret i Hof IL samt våre syv grupper avholdes på Voldshagan klubbhus onsdag 8.mars kl 1830. Eventuelle saker som ønskes tatt opp må være sendt styret senest to uker før årsmøtet.

  Les mer
 • Fant snøen i Gausdal

  Fant snøen i Gausdal

  Fem hoppere fra Hof idrettslag har i helga dratt til Gausdal i Oppland for å finne snøen.

  Les mer
 • Min Idrett - elektronisk medlemsregister

  Min Idrett - elektronisk medlemsregister

  Registrer deg på Min Idrett!

  Les mer
 • Hopperne trente med Rune Rebne fra Skiforbundet

  Hopperne trente med Rune Rebne fra Skiforbundet

  ​Skihopperne fra Hof fikk i kveld være med på trening med Skiforbundets Rune Rebne. Invitasjonen kom fra hoppgruppa til Botne, og treningen fant sted på Kleiverud skole i Holmestrand.

  Les mer
 • Imponerende comeback i hoppbakken

  Imponerende comeback i hoppbakken

  Aleksander Lie (14) har gjort et imponerende comeback i hoppbakken. Han har ikke hoppet aktivt på rundt fire år, men har denne sesongen kommet tilbake for fullt, bokstavelig talt.

  Les mer
 • Sterk Hof-innsats i Vikersund

  Sterk Hof-innsats i Vikersund

  Søndag var det hopprenn i Vikersund hoppsenter. Hof idrettslag var representert med tre utøvere, Ole Flåten Grøthe, Elias Rønningen og Åsmund Flåten Grøthe. De fikk henholdsvis gull, sølv og fjerdeplass i sine klasser.

  Les mer
 • Klubbkveld - G-sport

  Klubbkveld - G-sport

  Onsdag 19.oktober kl 17-19 finner du G-sport Holmestrand i foajeen i Hofhallen.Her har du mulighet til å kjøpe klubbtøy med trykk.Klikk her for mer informasjon.

  Les mer
 • - Bli med på skihopping!

  - Bli med på skihopping!

  Det ble både lange svev og nedslag da hoppgruppa viste seg fram under Idrettens dag på søndag. Mange potensielle hoppere fikk prøve seg i den mobile

  Les mer
 • Klubbutstyr hos G-sport Holmestrand

  Klubbutstyr hos G-sport Holmestrand

  Hof idrettslags klubbutstyr får du hos G-sport Holmestrand.I tillegg får du 15% rabatt på alt utstyr relatert til din idrett.I samarbeid med G-sport Holmestrand planlegges en klubbkveld med gode tilbud onsdag 19.oktober. Mer informasjon kommer.

  Les mer
 • Premier og pølser på hoppavslutning

  Premier og pølser på hoppavslutning

  Onsdag 20. april var det avslutning for hoppgruppa i Hof idrettslag med pølser, brus og kaffe for hopperne og støtteapparatet. I tillegg var det premier til de aktive for den sportslige innsatsen gjen

  Les mer
 • Fikk skikretsens innsatspokal

  Fikk skikretsens innsatspokal

  Under hopprennet i Hasselbakken i Skotfoss i Skien torsdag 17. mars var det blant annet utdeling av skikretsens innsatspokal til utøvere som hadde deltatt i fem eller flere renn i kretsen denne sesongen. 32 fikk denne pokalen, og av disse var det fire fra Hof idrettslag - My Hamre, Elias Rønningen,

  Les mer
 • Trente på Raufoss

  Trente på Raufoss

  Hoppgruppa i Hof var i februar på Raufoss. Det var flotte snøforhold, mye hopping, bading og sosialt samvær. Alle viste fremgang i hoppingen sin. Kjempeflott tiltak! I spissen sto Sven Erik og

  Les mer
 • God hopping på Notodden

  God hopping på Notodden

  Hopperne fra Hof var med på landsrenn og kretsmesterskap i Tveitanbakken på Notodden lørdag 5. mars. Dette var Åsmund og Elias' (bildet) første renn i 40-meteren. Ole tok sølvet i KM, kun 0,4 poeng fra gullet. Flott innsats fra flotte hoppere fra Hof! (Foto: Sven Erik Solberg)

  Les mer
 • Ole stilte i Solan Gundersens Vinterleker på Alvdal

  Ole stilte i Solan Gundersens Vinterleker på Alvdal

  Ole stilte i Solan Gundersens Vinterleker på Alvdal denne vinteren. I gutter 13 år var det 31 deltakere, og Ole kom på en flott 11. plass etter hopp på 36 og 35 meter i K35-bakken. Han fikk gode stilk

  Les mer
 • Aktive utøvere i hoppgruppa

  Aktive utøvere i hoppgruppa

  I hoppgruppa i Hof idrettslag er det for tiden sju aktive utøvere i alderen fem til 13 år. Her de to yngste, Heike Hamre og Sebastian Brovold. I vinter har hopperne vært med på renn flere steder, blant annet i Breimyrbakken i Botne, i Skotfoss i Skien, på Notodden, i Vikersund og på Kongsberg.

  Les mer