Innebandy forsøker igjen....

Postet av Thorleif Rustad den 23. Mai 2019
Innebandygruppa i Hof IL har siden 2017 ikke hatt noen aktivitet. La oss gjøre et forsøk på å starte opp igjen!

Fra høsten 2019 starter vi opp med trening på  onsdager fra 2000 til 2200 i Hofhallen.

Tilbudet er tenkt for alle - ung som gammel - kvinne og mann. Ingen krav til nivå - her er det lystbetont trening som står i fokus. Har du vært med tidligere og savner å spille innebandy? Eller er innebandy noe nytt du kunne tenke deg å begynne med? Her er det plass til alle, uansett forkunnskaper. 

Har du lyst til å prøve? I gruppa  "Hof innebandy" på Facebook vil det bli lagt inn mer informasjon etter hvert. Dersom du kunne tenke deg å bli med, så meld deg inn i den gruppa og legg inn en kommentar så vi kan se om det kan være interesse for tilbudet. Det ligger ingen forpliktelse i dette, kun for å få en pekepinn på om det vil dukke opp nok folk til at det lar seg gjennomføre. Spørsmål kan også sendes post@hof-il.no


Få med deg en venn - puss støvet av innebandykølla di og møt opp på trening til høsten!

PS: Det finnes noe låneutstyr dersom du ikke har.

Sesongstart - Innebandy

Postet av Thorleif Rustad den 16. Aug 2016

Innebandytrening starter opp igjen i Hofhallen onsdag 24.august kl 20-22.

Vi ønsker oss flere spillere. Har du lyst til å prøve så er det bare å møte opp. Vi har noe utstyr til utlån. Treningen er uformell med en hyggelig tone. Du trenger ingen forkunnskaper om innebandy for å være med - kun et ønske om å få trent litt og en dose godt humør!

Kontaktinformasjon til innebandygruppa og annet finner du på innebandysidene.

Velkommen!3 Kommentarer

Innebandytrening avsluttet.

Postet av Thorleif Rustad den 12. Mai 2016


Innebandytrening er avsluttet for sesongen.

Grunnet dalende oppmøte på treningene i det siste er innebandytreningen på onsdager i Hofhallen avsluttet. Vi starter opp igjen til høsten og da ønsker vi oss flere nye spillere på alle nivå. Vi har også noe utstyr til utlån dersom du ønsker å prøve. Velkommen til en ny sesong høsten 2016!
VI SØKER DEG!

Postet av Thorleif Rustad den 29. Jan 2016

Har du lyst til å spille innebandy? Da har du kommet rett. Vi trener i Hofhallen hver onsdag kl 2000-2200. Her kan alle delta, uavhengig av form eller ferdigheter. Det viktigste er å ha det moro og få trent litt samtidig. Vi har køller til utlån, du trenger kun joggesko beregnet for innebruk.
Lurer du på noe så kontakt noen i styret.

VELKOMMEN!1 Kommentar