Idrettens dag - Håkon mottok Knut J. Johnsens idrettspris

Postet av Hof IL den 11. Sep 2024

Søndag 8.september var det klart for Hof ILs årlige arrangement - Idrettens dag. Her fikk våre idrettsgrupper vist frem sine aktiviteter som store og små fikk prøve.

Fotballgruppa arrangerte turnering på kunstgressbanen



Som alltid på idrettens dag ble Knut J. Johnsens idrettspris delt ut. I år var det langrennsgruppa som hadde nominert Håkon Fleischer til prisen. Fra nominasjonen kan vi lese følgende:

Årets kandidat har ett familiært engasjement i idrettslaget. Kandidaten startet opp med deltagelse på poenglangrenn allerede i 3 års alderen. Med aktive søsken og engasjerte foreldre har kandidaten vært innom mange idretter i idrettslaget opp gjennom årene. 

- Spilt fotball i 4 år 

- Spilt håndball i 4 år 

- deltatt på klatring. 

Fra 8 års alderen startet han med treninger i langrennsgruppa, og da han var 9 år startet han å konkurrere for Hof idrettslag. Han var aldri best i klassen, men alltid den som deltok og jobbet hardt videre. Han opprettholdt sitt medlemskap og konkurrerte for Hof til han var 14 år. Da hadde han allerede en god stund vært den eneste aktive i gruppen, og det var ønsket om ett større miljø som gjorde at han da endte opp 3 år i Eiker ski. 

Etter oppstart på NTG Lillehammer høsten 2022, valgte han igjen å melde seg inn i Hof idrettslag og vi fikk igjen en deltager i Langrennsporet. Det har vært både nedturer og oppturer, perioder med skader, men treningsviljen har han alltid opprettholdt. 

Hans beste plassering til nå er 5 .plass i Norges Cup junior. 

Med eldre søsken som alltid har vært aktive og gode forbilder har idretten vært ett enkelt valg for kandidaten. Mamma vasket klær, stilte med mat og kjøring og pappa stod alltid beredt til å stelle ski, være med på trening og konkurranser og legge til rette på alle måter for den aktive utøveren. 

De første skia han hadde var treski, med reimbindinger. En gang det var poenglangrenn var det mildvær og pappa vegret seg for å smøre de med klister og sa: kanskje du bare skal la være i dag? Da ble det gråt og uro i heimen, og treskia fikk klister og Håkon ble fornøyd. 

Så kjære Håkon, denne prisen fortjener du! Gratulerer så mye og lykke til videre i satsingen.


Det var også offisiel åpning av den nye pumptrackbanen som ligger rett ved siden av det nye klubbhuset.

Ordføreren i Holmestrand kommune var tilstede for å åpne den nye pumptrackbanen

Det var mange som hadde møtt opp for å få med seg åpningen




Allidretten 04.09.24 avlyst grunnet vær

Postet av Hof IL den 4. Sep 2024

Allidretten 04.09.24, som skulle vært på Hof golfbane, er avlyst grunnet dårlig vær.

Allidretten fortsetter neste uke 11.09 med Pumptrack / friidrett.

Programmet for allidretten finner du HER.