Glenne Bygg AS ny gullsponsor i Hof IL

Postet av Hof IL den 31. Okt 2023

Hof IL har gleden av å presentere Glenne Bygg AS som ny gullsponsor de neste 3 årene.

Vi gleder oss til samarbeidet for å øke aktivitetsmulighetene for barn og unge i Hof i fremtiden.
Hof IL søker sponsorer

Postet av Hof IL den 28. Okt 2023

Hof IL jobber aktivt for å koordinere investeringer i anlegg og behov for sponsormidler til drift av idrettsgruppene. Hof IL har som mål å utvikle området rundt idrettsplassen, kunstgressbanen og idrettshallen i Hof.

Vi ønsker å legge til rette for flere aktiviteter som primært barn og unge kan ha glede av. Hof IL jobber videre for at området kan brukes av mennesker i alle aldre, både innen organisert og uorganisert idrett, samt skolen.

Nytt klubbhus er hovedprioriteten å få realisert i nær fremtid, samt videreutvikling av området.

Hof idrettslag søkte i fjor Sparebankstiftelsen DNB om penger til planlegging av utvikling av området ved Hofhallen. Denne planen foreligger og kan nå realiseres fortløpende ettersom midler blir tilgjengelig.

Hof IL søker primært etter sponsorer med årlig forpliktelse over en 3års periode, men vi søker også aktivt etter sponsorer som ønsker å gå inn med en engangssum.

Du kan lese mer om dette emnet i vår sponsorbrosjyre. Ved interresse kan man kontakte okonomikomiteen@hof-il.no på mail.

Jarlsberg Avis publiserte nylig en flott sak om utviklingen av området rundt Idrettshallen i Hof. Den kan du lese her
Mye aktivitet på allidretten

Postet av Hof IL den 17. Okt 2023

I høst har allidretten startet opp igjen. Allidretten er for barn i aldersgruppen 6-12 år. Barna får muligheten til å prøve forskjellige aktiviteter gjennom året, og det er gratis å delta. 

Før høstferien har allidrett vært gjennom aktivitetene golf og fotball. Det har vært bra oppmøte og en ivrig gjeng som har deltatt. Siste gangen på fotball var det over 20 barn med - dette er kjempebra! 

Denne uken fortsetter allidretten med klatring. Oppmøte er i hallen onsdag klokken 17.00. Ingen påmelding kreves. Møt opp!

Program allidrett høsten 2023
Hof IL søker trenere

Postet av Hof IL den 7. Okt 2023

Vi søker trenere til flere av våre 7 grupper!

Om Hof IL

Hof IL består av 7 grupper - fotball, håndball, hopp, langrenn, klatring, turn og innebandy. Idrettslaget ble stiftet i 1899 og har totalt over 500 medlemmer. Det meste av aktiviteten foregår i Hofhallen og området rundt hallen, med både kunstgressbane, hoppbakke og lysløype i umiddelbar nærhet.

Hvem søker vi?

Vi søker engasjerte trenere i alle aldre som ønsker å gi våre unge utøvere positive opplevelser i møte med idretten. Vi er ikke så opptatt av at du har trenererfaring fra før, men vi ønsker å bidra til at du kan få utvikle deg som trener.

Hva kan vi tilby?

  • Gode trenerkolleger
  • Trenerkurs og annen relevant kompetanseheving


Ta kontakt med post@hof-il.no ved interesse.