Fortsatt stor aktivitet på allidretten

Postet av Hof IL den 28. Nov 2023

Siden sist oppdatering har allidretten vært innom aktivitetene klatring og turn. Oppmøte har vært veldig bra! Mellom 25 og 30  barn har deltatt hver gang. Klatring var veldig populært, og hele 40 barn møtte opp. Dette var kjempegøy!

Onsdag 29. november og 6 desember er det håndball sin tur til å ha allidretten. Det er bare å møte opp i Hofhallen 1700. Allidretten er gratis for alle, og man trenger ikke melde seg på i forkant. 

Sesongavsluttning for allidretten er onsdag 13. desember 1700 i Hofhallen. Da blir det turn/avslutning. Oppstart etter juleferien blir onsdag 10. januar. Nærmere info kommer.
Stor julegave til Hof idrettslag – 2 millioner kroner fra Sparbankstiftelsen DNB

Postet av Hof IL den 28. Nov 2023

Hof idrettslag har mottatt enda en stor gave. Sparebankstiftelsen DNB har nemlig tildelt idrettslaget kr 2 millioner til bygging av nytt klubbhus.                                                                                                              

For nøyaktig en måned siden fikk Hof IL en gave på kr 1,5 million fra SpareBank 1 Stiftelsen BV, og nå har Sparebankstiftelsen DNB tildelt idrettslaget ytterligere kr 2 millioner.

"Dette er utrolig mye penger", sier leder av Hof idrettslag Tom Arne Akerholt.

"En fantastisk flott julegave".                                                                     

En gruppe i idrettslaget har i lengre tid jobbet med planene om et nytt klubbhus ved siden av kunstgressbanen og i nærheten av den nye aktivitetsparken som planlegges. Tegningene er klare og prosjektet er godkjent av Holmestrand kommune.

"Totalprosjektet er på bortimot kr 8 millioner. Med 3,5 millioner i gaver, spillemidler, momskompensasjon og tilskudd fra Holmestrand kommune er vi snart i mål økonomisk", sier Akerholt. 

"Da vi startet prosjektet håpet vi å bruke minst mulig av idrettslaget midler. Nå er idrettslaget i den situasjon at vi nærmer oss at vi kan klare å få et ferdig klubbhus, uten å bruke av idrettslagets egenkapital. Vi mangler nok bortimot en halv million kroner, men vi håper at spleisen som er startet kan bidra til mesteparten av denne summen", fortsetter Akerholt.

"Er det noen firmaer eller enkeltpersoner som ønsker å bidra, er det bare og ta kontakt", avslutter Akerholt.
Støtt Hof Idrettslag på veien mot nytt klubbhus - Delta i Spleisen

Postet av Hof IL den 15. Nov 2023

Hof Idrettslag fikk nylig 1,5 millioner kroner i støtte fra SpareBank 1 Stiftelsen BV til bygging av nytt klubbhus. Nå kan arbeidet med klubbhuset virkelig begynne, og i den anledning oppretter idrettslaget en Spleis.

Spleisen

I 2010 bidro nærområdet til at Hof Idrettslag fikk inn 500 000 kroner gjennom en Spleis hvor hele beløpet gikk til innkjøp av ny løypemaskin. Nå håper vi å oppnå det samme igjen!

Du kan selv velge hvilke beløp du vil støtte Spleisen med, og hele beløpet vil gå til bygging av nytt klubbhus. Spleisen finner du her.

Klubbhuset som et nytt samlingspunkt

Klubbhuset skal bygges i nærheten av kunstgressbanen og være "hjertet" i området rundt kunstgressbanen, Hofhallen, lysløypa, hoppbakkene og den nye aktivitetsparken som planlegges.

Til høyre i bildet ligger den planlagte aktivitetsparken på området som grusbanen befinner seg på i dag. I forgrunnen ser man det planlagte klubbhuset.


Klubbhuset

Tegninger av klubbhuset er klare og planene er godkjent av Holmestrand kommune.

I 2.etg. er det blant annet planlagt møterom med store vinuder ut mot kunstgressbanen. I 1.etg blir det garderober. 

Vi i idrettslaget håper både privatpersoner og næringsdrivende vil være med å bidra til og utbedre aktivitetstilbudet for små og store i nærområdet vårt! 

Om man ønsker å bidra med en pengesum utenom Spleisen, kan man overføre til idrettslagets bankkonto: 2515.06.05566
SpareBank 1 Stiftelsen BV har tildelt Hof Idrettslag 1,5 millioner til bygging av nytt klubbhus

Postet av Hof IL den 14. Nov 2023

SpareBank 1 Stiftelsen BV har tildelt idrettslaget en gave på 1,5 millioner kroner i forbindelse med det nye klubbhuset som skal bygges i nærheten av kunstgressbanen. Klubbhuset skal være "hjertet" i området rundt kunstgressbanen, Hofhallen, lysløypa, hoppbakkene og den nye aktivitetsparken som planlegges.

Til høyre i bildet ligger den planlagte aktivitetsparken på området som grusbanen befinner seg på i dag. I forgrunnen ser man det planlagte klubbhuset.

 Les mer om dette i artikkelen til Jarlsberg Avis.

Vi i Hof IL er ekstremt takknemlige og stolte over denne gaven fra Sparebank 1 stiftelsen BV, og er helt sikre på at dette vil få stor betydning for aktivitetstilbudet i nærområdet.